WFM as a Service

Binnen Customer Service omgevingen is de Workforce Management-specialist de afgelopen jaren een steeds crucialere rol gaan spelen. Waar de WFM afdeling voorheen bestond uit medewerkers die uitblonken in Excel en expert waren op het gebied van roosteren en plannen, wordt nu veel meer gevraagd.

De WFM-specialist moet communicatief vaardig zijn, analytisch sterk, resultaatgericht, pro-actief en natuurlijk een expert op zijn vakgebied zijn. De WFM specialist van vandaag moet het verschil maken binnen een organisatie. De juiste inzichten, richting en koers aangeven. De WFM-specialist is een onmisbare schakel  in de besturing, sterk gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het eigen werk en adviserend naar de interne klant. Bewust van kosten en opbrengsten, bereid om heilige huisjes omver te werpen en tegelijkertijd nieuwe bruggen te slaan naar vergeten afdelingen binnen een organisatie.

 

Onze dienstverlening is afgestemd op deze ontwikkeling en helpt organisaties en individuele specialisten om de volgende stappen te zetten naar de nieuwe invulling van het specialisme. Naast tijdelijke ondersteuning en training helpen we organisaties ook door (een deel van de) werkzaamheden over te nemen. Daarbij maken we, bij voorkeur, gebruik van Workgenda als WFM- applicatie, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de eigen applicatie binnen de organisatie.

De kosten worden gebaseerd op het daadwerkelijk aantal in te plannen uren en beweegt daardoor mee met de conjunctuur van uw organisatie. U weet vooraf welke kosten u maakt en heeft de garantie dat uw planning het hele jaar rond op de juiste manier wordt gemaakt. Niet langer afhankelijk van een enkele medewerker, maar ondersteund door een betrouwbare partner.

Kracht biedt daarbij 3 verschillende standaardoplossingen, maar het is ook altijd mogelijk om op basis van uw wensen afspraken te maken.

 

Tarieven zijn exclusief implementatiekosten, deze kosten zijn afhankelijk van gewenste integraties met bestaande systemen binnen de organisatie, de "volwassenheid" van het huidige proces en de beschikbare resources binnen uw organisatie.