Nog even...

...de mouwen opstropen en in de komende drie weken mijn werkzaamheden bij VANAD Group afronden...En dan ben ik weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Ik heb er super veel zin om bij allerlei mooie opdrachtgevers mijn steentje bij te gaan dragen. Heb jij hulp nodig? Ik help je graag!

 


Als je alles onder controle hebt, dan ga je niet hard genoeg...


In veel artikelen wordt benadrukt dat de wereld om ons heen razendsnel verandert. Het bijhouden van je concurrenten is niet langer meer je grootste uitdaging, het gaat nu vooral om het bijhouden van je klant. Jouw klant bepaalt het tempo en de richting waar jij naartoe gaat. Als bedrijf moet je zorgen dat je voldoende flexibel en wendbaar bent om het, soms onvoorspelbare, gedrag van je klant te volgen.

Remmende voorsprong

Blijven doen wat je doet klinkt misschien aantrekkelijker, maar in de snel veranderende wereld van de klant, is dat voor bedrijven die willen overleven geen optie. Typisch een geval van controle waar de wet van de remmende voorsprong opgaat. Zoals voormalig autocoureur Mario Andretti al zei: ”Als je alles onder controle hebt, dan ga je niet hard genoeg!”

Met inspirerend leiderschap, betrokken medewerkers en innovatie zit het goed en ben je meer dan ooit in staat om het human engagement-gedachtegoed verder in te vullen.

De integrale aanpak van service excellence, die zorgt voor duurzame betrokkenheid van medewerkers en emotionele verbondenheid van klanten, maakt dat je als organisatie de juiste keuzes maakt. Het is tijd om de controle te verliezen en je klant blijvend te verrassen... lees verder.


 

The word is out...

Wat een geweldige tijd, wat een fantastische collega’s en wat een leuke opdrachtgevers., dit omschrijft voor mij bijna 6 jaar VANAD Group. Ik heb veel geleerd, veel gelachen en we hebben met elkaar enorme ontwikkelingen meegemaakt. Ik ben er trots op dat ik deel heb mogen uit maken van het succes en de groei. Voor mij is het nu tijd om de samenwerking en het contact met VANAD op een andere manier vorm te geven. Vanaf 1 september pak ik het zelfstandig ondernemerschap via www.de-kracht.nl weer op en ben ik beschikbaar voor opdrachten binnen een klantcontact omgeving. Van strategie tot operationele implementatie en aansturing, zolang ik waarde toe kan voegen en er zelf energie van krijg, is geen opdracht bij voorbaat uitgesloten. Neem vooral contact op als je denkt dat ik binnen jouw organisatie waarde kan toe voegen. Ik heb er zin in!